+31 (0) 6 51251444   Weverij 10, 7122 MS, Aalten

Werken bij Lutemo BV

Bij Lutemo BV zoeken we mensen die van techniek houden. We investeren in jou en verwelkomen graag nieuwe collega's die lang willen blijven. Als je een stabiele en loyale werker bent, bieden we interessante projecten, samenwerking zonder gedoe en collega's die trots zijn op wat ze doen.

Over Lutemo

Groei en stabiliteit

Bij Lutemo BV zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, we nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Wij geloven dat diversiteit ons sterker maakt en moedigen daarom mensen met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus aan om te solliciteren. Bij ons draait het om passie voor techniek, toewijding aan kwaliteit en een teamgerichte houding.

Interesse?

Wil je werken in een omgeving waar techniek gewaardeerd wordt? Bij Lutemo BV bieden we een plek waar je kunt groeien en trots kunt zijn op je werk. Als dit klinkt als iets voor jou, laten we dan samen aan de slag gaan!

Als jij denkt dat je ons team kunt verrijken, stuur dan je cv en motivatie naar info@lutemo.nl We kijken er naar uit om van je te horen en meer te weten te komen over jouw vaardigheden en ambities.

Of je nu ervaring hebt in de technische sector of net je eerste stappen zet, we bieden een ondersteunende en uitdagende omgeving waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Bij Lutemo BV hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden we mogelijkheden voor training en opleiding.

 

Solliciteer bij Lutemo BV

Dus, waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar een boeiende carrière bij Lutemo BV en solliciteer vandaag nog! We kijken er naar uit om met jou in contact te komen en ons mooie team verder te versterken.