+31 (0) 6 51251444   Weverij 10, 7122 MS, Aalten

Over ons

Duik in onze wereldwijde projecten, van groot tot klein, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Van lokale uitdagingen tot mondiale prestaties, wij leveren kwaliteit op elke schaal.

Lutemo BV - Aalten

Wat we doen

Bij Lutemo BV specialiseren we ons in complexe staalconstructies, silobouw en een scala aan technische toepassingen, zoals koelcellen, hygiënesluizen en machines voor de mengvoeder- en koffie-industrie. Met onze uitgebreide expertise in assembleren en construeren, bieden we oplossingen van elke omvang.

Hoe wij te werk gaan

Bij Lutemo BV streven we naar nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij voortdurend inzicht en transparantie centraal staan. We zijn eerlijk, nauwkeurig en komen onze afspraken exact na. Veiligheid is voor onze topprioriteit tijdens installaties, zowel op papier als in de praktijk. We zijn volledig gecertificeerd en gediplomeerd, en hechten ook veel belang aan de kleinste details op de bouwplaats om problemen te voorkomen.

Lutemo BV - Aalten

Waarom kiezen voor Lutemo BV

Bij Lutemo monteren we met precisie en efficiëntie. Technische montage vergt inzicht en vakmanschap, waarden die we door ervaring en toewijding verwerven. Onze compacte organisatie stelt ons in staat flexibel te handelen en beslissingen snel en weloverwogen te nemen, zonder onnodig overleg.