+31 (0) 6 51251444   Weverij 10, 7122 MS, Aalten

Staalbouw

Bij Lutemo BV zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige staalbouwoplossingen voor zowel industriële klanten als directe afnemers. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit, monteren we maatwerk staalconstructies die voldoen aan de hoogste normen.

Lutemo Staalbouw

Maatwerk staalconstructies

Of het nu gaat om industriële hallen, magazijnen of complexe staalconstructies voor infrastructurele projecten, wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze focus ligt voornamelijk op de montage van staalconstructies. Of het nu gaat om kleine staalconstructies, zoals frames voor machines, of meer alledaagse items zoals picknicktafels, trappen of toegangspoorten, wij zijn er om te helpen. Onze vakmensen kunnen werken vanuit eigen ontwerpideeën of aangeleverde tekeningen. Onze aanpak begint met een gedetailleerde technische tekening, waarop onze monteurs kunnen vertrouwen om uw project tot leven te brengen.

Gecertificeerde monteurs en kwaliteitsborging

Onze monteurs zijn gedreven vakmensen die gecertificeerd zijn in staalbouw. Ze hebben uitgebreide ervaring en zijn bekend met de nieuwste technieken en veiligheidsnormen. Bij Lutemo BV staat kwaliteit voorop. We gebruiken hoogwaardige materialen en volgen strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat uw staalconstructie voldoet aan de hoogste standaarden. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan de monteurs van onze klanten en werken we met hen samen op de bouwplaats.

Lutemo BV - Aalten

Werken met goede opdrachtgevers

Wij zijn gespecialiseerd in staalbouw, met name in opdracht van gerenommeerde bedrijven zoals Arendsen en Ottevanger. Daarnaast werken we rechtstreeks met klanten voor maatwerk staalconstructies. Onze ervaren monteurs zijn experts in het bouwen van staalconstructies van de grond af. Ze beschikken over het juiste gereedschap en hebben geen last van hoogtevrees. Wat voor weer het ook is, onze monteurs zijn actief op de bouwplaats om uw project te realiseren

Flexibele service en betrouwbare samenwerking

Bij Lutemo BV begrijpen we dat elk project uniek is en dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden we een persoonlijke service die aansluit bij uw wensen en planning. Of u nu behoefte heeft aan een complete staalconstructie of ondersteuning nodig heeft bij een lopend project, wij staan voor u klaar. Onze betrouwbare samenwerking en professionele aanpak zorgen ervoor dat uw project succesvol wordt afgerond, binnen budget en op tijd.

Lutemo BV - Aalten305576362_177555038131093_6320673764872556629_n

Onze recente staalbouw projecten

In de afgelopen jaren hebben we verschillende projecten uitgevoerd, bekijk onze projecten hieronder.